ego women

vi tycker det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. vi är sentimentala och rädda för att bli ensamma.

verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. de andra ska man inte ha dåligt samvete för.


igår kom pappa hem med en liten present, en bok; ego women av carolina gynning. den är riktigt bra!
stycket ovan kommer från boken men är i grunden skrivet av Benny rosenqvist. detta är bara ett av många stycken jag fastnat för, som lyckas beskriva något man själv tänkt, kännt och upplevt. dock kanske inte lika extremt.


vila i frid

vaknade hos pernilla, hade försovit mig en timme. så blev lite försenad till lunchen med ida, men gick bra endå. blev även en vända på enköping centrum, ett par små saker med hem men inte mycket mer..


I guess heaven was needing a hero
vila i frid jonny
 



dear john

dear john, min nya favorit film helt klart! kommer förmodligen nöta sönder den som alla andra filmer jag älskar. men hellre det än att aldrig se den igen.  efter det kom anna och hämtade oss för en kvälls promenad i gånsta, pernilla och jag bestämde oss för att vara lite extra hurtiga och sprang 1.5 km. inte ett maraton direkt, men bättre än inget! nu ska jag göra mig en stor kopp te och övertala min andra halva att vi ska se dear john en gång till innan det blir nattinatti.




lyckokaka

min första lyckokaka någonsin. på facebook då men lyckokaka som lyckokaka, man vill ändå bara åt det som är inuti! känns lovande att det är måndag och i min lyckokaka stod det..



låter ju inte helt fel, men ska väl inte hoppas på allt för mycket,
 med tanke på att allt verkar kan vända på en femöring just nu..


från och med Du

rabarberpajernas mästare, japp här har ni mig! blev bakning för mig idag då vi skulle ut och gratta roland en dag i efterskott. blev sedan en promenad med karolin, alltid lika trevligt! kom sedan hem och tänkte krypa ner i sängen ganska tidigt idag, funkar ju inte riktigt när man bara sitter framför datan och skrattar, detta har jag då akam att tacka för så; tack för att du sätter ett leende på mina läppar! nej får försöka komma i säng tidigare i morgon!

godnattpuss


you ask for it


you and me
stand face to face
but we can't see eye to eye
like fire and rain
-you can drive me insane


i want it blue

jack-jakten gick bra i fredags, känns skönt! kvällen spenderades till största del hos allas vårat lite födelsedags barn isabella, jätte trevligt och god mat. lördagen blev en lugn och trevlig kväll på landet med alcohol och vänner.
tack !

if i can't put a smile on my lips, im gonna try to put on on yours.


trying to find a jack(et)

morgonen har spenderats framför datan letandes efter en ny jacka, hittade ett par stycken så imorgon blir det stockholm med pappa. jippie! hoppas vi även kan få lite tid över till annan shopping, en ny klänning osv skulle inte sitta helt fel.
nu ska jag in till enköping och fixa lite på banken och sedan en tripp förbi pernilla.

over and out ae


you know im back

jag verkligen längar tills jag får klippa igen, det kliar något så för jävligt i fingarna. börjar till och med känna mig sugen på att rulla en permanent, ja skulle kanske till och med kunna tänka mig att rulla en curler. vilket jag aldrig riktigt gillat, där här är illa! eller är det bra kanske? hur som helst är jag redo när du är, min älskade axel.


Alanya baby, take me back

jag saknar sol och värme - jag saknar alanya!
 och alla härliga människor, snälla ta mig tillbaka nu..





flashback

i hate this, även om jag egentligen vet att det kommer bli bättre sen men nu är det hemskt. råkade för ett par timmar sedan göra det som jag absolut inte får göra; när något ramlar rycka ut höger arm och fånga. och nu när det är gjort förstår jag helt varför, känna som jag på några sekunder flyttades en månad bak i tiden till dagen efter operationen och då vill jag lova att det kändes!

forever and always

en liten fråga som jag funderat över många gånger; vad inebär egentligen evig vänskap? vad är en evig vänskap, och kan man egentligen ha ett riktigt svar på den frågan när man är så ung.. med tanke på att vi inte upplevt "evigheten" eller ens halva vårat liv. ofta används utrycket men kan man verkligen lova någon sin "evighet" när man aldrig kan veta vad som händer dagen därpå ?


never ending story

én dag kvar ! något som känts som en evighet börjar lida mot sitt slut, från och med imorgon slipper jag mitellan och får bla börja köra bil igen. skönt! till resten av planerna för denna veckan; förhoppningsvis en tur med ekerö linjen, en tripp med datan och telefonen till elgiganten och ett besök hos farmor som för övrigt brytigt benet, stackare..




bye bye, i hope we wont see each other soon again..


GRATTIS

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG, UTAN MIN BÄSTA VÄNS FÖDELSEDAG!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS


dagen före doppare dagen


nu är det en dag kvar, imorgon blir pernilla sina efterlängtade 18 år
.



detta kommer firas vill jag lova, och att det inte kommer bli någon vanlig dag kan jag även lova! till kvällens höjdpunkt, (förutom min bästa vän och krogen) kommer vara galen, mer en så säger jag inte nu. (bilder kommer komma senare) gissar på att kvällen kommer bjuda på många skratt, några chokade ansikts uttryck och kanske även någon glädje tår.


i used up all my tricks.

If I could write you a song and make you fall in love,
I would already have you up under my arm.
I used up all my tricks so I hope that you like this.
But you probably won't because you think you're cooler than me..


varför är det inte bara lätt att få som man vill? orden man hört hela
livet dyker upp som på beställning; man ska kämpa för det man vill ha!
all in eller kasta åt helvete?


p.s

yes, losing your hearts desire is tragic.
but gaining your hearts desire?
thats all you can hope for.


kiss me, love me, thrill me

i want it so bad




gifts

Jag hatar när fantasin inte lever upp till sin vanliga standard, varför överger du mig när jag behöver dig?!
nej, jag hatar från och med nu (tills jag kommer på nått) att köpa presenter! men vidare till något roligare, planer för min första utekväll på evigheter börjat smidas (känns som jag fyller 18 på nytt... nästan eller?). ser ut att bli oktober festen. tror det blir kanon, men man ska väl inte ha för höga förväntningar för det är väl då det brukar floppa?


over and out, ae


långa promenader & sena nätter.

härligt, 2 dagar tills lönen kommer!
helgen har delvis spenderats hos pernilla med alcohol & vänner och delvis hemma med släkt och tårta.
på lördagen blev det även en kvällspromenad med ida, trevligt :)

denna dag har spenderats framför datorn letandes efter möbler & presenter, vilket verkar gå sådär för tillfället..

nu är det bara 8 dagar kvar,  yes!


the days of our life

lugn och slapp dag, som alla andra dagar just nu.. men om någon timme bär det av hem  till mitt hjärtegull för vin & singstar. love it!
nu är det även bara 1 vecka och 4 dagar tills jag får tillbaka mitt liv, vilket inebär att då ryker mitellan!! can't wait. sjukskrivningen kommer kännas så mycket trevligare när det inte är ett gymnastikpass att få på sig kläder, ett äventyr att knyta skorna och en omöjlighet att köra bil.


hittade lite spännande bilder här på mammas data från mina tidigare år i mitt livet, bjuder på ett par.






i could really need a wish right now

somna kl 3-4 och vakna halv 12, det är inte okej! jag sover ju bort halva dagen.. nej nu ska jag ta tagit i det här och vända tillbaka dygnet, men alltid så svårt att gå upp när man inte har något speciellt att göra.

nej nu ska jag laga lunch och sedan blir det en lång promenad!



slänger upp en till gammal bild, då jag inte endast har det på denna data.


det är nu eller i framtiden?

tatuering/tatueringar har varit på tapeten länge nu, måste ta tag i det här. anledning till att jag inte tagit mig i kragen är att jag inte vet vilken jag ska göra först.. kan man köra sten,sax, påse?!

en vacker dag ska jag göra en liknande den som megan fox har, men fegar och börjar nog med den på foten trotts allt..


2 weeks done..

.. only 4 to go, i hope! det är fan inte roligt att vara sjukskriven, visst jätte skönt första veckan och när jag väl börjar jobba sen kommer jag säkert tycka att jag är en idiot som sitter här och gnäller över att vara ledig. men när man inte kan ta sig någonstans själv och inte kan använda ena armen finns det inte mycket att göra vill jag lova!
men nu är det bara räkna ner, om 2 veckor blir jag av med mitellan, yeees!!



jag saknar mina röda slingor..

RSS 2.0