JÄTTE JÄTTE MÅNGA GRATTIS ...




...TILL OSS FÖR IDAG ÄR DET BARA VÅRAN DAG!


i'm on your side

allt går då inte min väg just för tillfället, men livet är ju fullt av motgångar eller hur sägs det?
i går var min vanliga otur framme igen, helt plötsligt när jag tar upp telefonen så är det säkert 1000 sprickor i skärmen och jag har ingen aning om hur det har gått till. så det blir väl till att köpa ny telefon igen iaf om jag vill kunna läsa mer än 50 % av smsen.. kul, grattis i förskott amanda!

hade även sista kundpasset i skolan förevigt idag, känns skumt. nu är det dags att bli vuxen på riktigt! nu ska jag ut och springa med elin, så i morgon kommer väl tränings värken som ett brev på posten. men det gillar vi!

5 dagar: födelsedag
7 dagar: student skiva på bj
11 dagar: studenten


ae


There's so much going on, It gets hard to breathe

6 dagar: födelsedag
12 dagar: studenten

det är mycket som händer just nu, och jag gillar't!
även om jag är en gnutta närvös också, precis som det ska vara.

__________________________________________________________

Everybody's talking in words I don't understand
You got to be the only one who knows just who I am
You're shining in the distance I hope I can make it through
Cause the only place that I want to be is right back with you
I guess there's so much more I have to learn
But if you're here with me I know which way to turn


förvirrad?

ae


bloody Sunday

söndag söndag söndag. imorgon är det skola igen... har precis gjort klart engelska uppgiften till i morgon, skönt! hur redovisningen kommer gå är dock en helt annan femma. kan bli spännande vem vet!?

den stora nyheten denna helg är väl att mitt klänningsproblem till studenten är löst, åkte iväg med min far till vällingby centrum i lördags och där hittade jag den. super söt!
väl hemma åkte jag ut till nylada där emelie, klara och zebban var. skulle umgås där en stund, men eftersom jag drog med mig molnen och myggen fick vi skynda oss iväg ca 30 myggbett senare.
vi åkte till enköping, upp till carro och evelina och satt där och prata strunt. mycket trevligt!

ae


two weeks, panic!

sova vidare? nej det kunde man ju inte göra i morse.. för idag är det praktik och man vill ej vara sen! väl där rullade det på, vi hade riktigt trevligt mycket att göra dock. däremot fick jag gå utan skor hela dagen, för jag och emelie gick hälsostigen igår och jag har världens största skavsår. nästan så jag vill börja gråta, faktiskt!

har även kollat på kläder till studenten med klara idag, hade riktigt trevligt. även om jag vet att hon var uttråkad mest hela tiden, men hon är en riktigt vän och härdade ut medans jag letade! stort tack. kände mig riktigt nöjd när jag åkte hem och hade med mig ett par skor och en "kavaj" att ha på mig till min klänning som jag hittade för ett par veckor sedan. men när jag väl skulle testa allt tillsammans inser jag att det som absolut inte får hända har hänt, min klänning är trasig. hur kan det gå till? så nu står jag här 2 veckor kvar och har ingen klänning. hittar jag ingen i helgen blir det naket eller ta studenten nästa år. kan inte bestämma mig vad som är värst dock...
riktig skit kväll!!!

men det finns dom det är mer synd om idag, även om det inte känns så riktigt. jag tycker vi ägnar en tanke åt Anna som opererats idag, krya på dig extra mor!


över trött så det skriker om det.

haft en bra dag på praktiken, fick slinga lite hår och sen lulla runt bara. blev en lugn dag!
nu sitter jag hos emelie och väntar på att klara är redo för att vi ska komma tillbaka, hon är en busy women. och det gillar vi inte, inte just nu iaf. men go klara!
snart ska jag och elin åka hem till landet och sova så jag är pigg tills i morgon när jag har nationella i engelska, kul! nej..

imorgon blir det grillning och lekar, jag längtar! som vanligt när det gäller lekar.. för jag har ju som sagt barnasinnet kvar, något jag är stolt över ska ni veta. senare på kvällen bär det in till enköping för att festa vidare. får se vart kvällen slutar.

nu ska jag gå och banka på emelies toa dörr så hon skyndar sig lite, är det mänskligt att duscha i typ en timme. kanske inte riktigt så länge, men känns som tider går i slow motion utan henne. typ...

ae

RSS 2.0