dividera/multiplisera

i helgen hade jag och ida en diskution om att hon tyckte jag va tråkig som inte skulle festa, och då fick jag ideén att jag skulle gå ut på joar på onsdagen då jag endå va ledig torsdag - toppen bra!! spikat.
får sedan ett sms om att hon ska ha en vit månad och att jag därmed inte lär få se henne på terassen på onsdagen. jag tänkte ; yeah right, men hoppades hon skulle lyckas. när onsdagen väl kom orkade jag inte gå ut.  (detta skrev jag endast för att ni ska förstå det som kommer)

idag; torsdag (lördag) får jag ett roligt medelande på fb.

ida; och vad hände med din viktiga onsdags-utgång? Besviken Amanda, gick ju för din skull! ;)

amanda; vad hände med; jag kommer klara det här utan problem? snubblade du över en sten påvägen? ;)

ida; jag snubblade inte, jag tok ramla..

amanda; haha, trippel volt va?

ida; Mm, big time!

be strong, hold on!


nu är det fan lördag!!

i vilket fall i min värld, då jag jobbar alla helgen och nu har jag mina två första dagar i rad lediga denna månad så skönt !! Denna kväll ska spenderas i pernillas sommarstuga med underbara vänner, skitsnack och vin.
enligt mig en helt perfekt lördag !

min fredag kvääll (onsdag), spenderades med caroline, elinor och hanna. satt på balkongen och ventilerade oss. var nykter dockv till skillnad från de andra, men jätte mysigt! alltid så kul att bara få prata när man inte sätts på länge.


när gamla datan rensades hittade jag mycket gamla bilder som väcker minnen, bjuder på ett par.








a walk down memorie lane.

håller på att rensa gammla datan på grejer jag vill ha med till nya, både kul och jobbigt att kolla igenom alla gamla minnen med gamla vänner. varför gled vi ifrån varandra? vad hände egentligen? usch, låt oss bara säga att jag insätt att jag saknar vissa människor mer än jag trodde.
men som sagt, det finns (oftast) en anledning till att dom inte är med oss än idag.. detta gäller dock inte ett par, vilket får en att undra ännu mer.


hittade även min gamla favorit låt.

jah cure - what will it take (my love to show you im still in love with you.)

vart tog du vägen... ?


VM FINAL

helt otroligt hur seg en dag kan vara, låg på soffan i flera timmar orkade inte ens gå ut och lägga mig i solen. det måste vara toppen av lathet!?
drog mig tillslut upp ur soffan och tvingade ut mig själv i spåret för att springa lite, inte ens det orkade jag ordentligt. great!
satte mig framför tvn igen sen och tittade på ett avsnitt av glee, blev genast på bättre humör. isamma sekund som avsnittet slutade rullade zebastian in på uppfarten för att klippa sig, han hade öven en trevlig överaskning med sig i form av emelie möhlenberg. trevligt trevligt!

nu ska jag fortsätta kolla på vm finalen, visa var skåpet ska stå spanien!


jag saknar...

... min klass !



... kolektivet!!



VÄLDIGT MYCKET


RSS 2.0