kort och gott, jag är tillbaka! se upp

amanda är på gång igen, första utgången sen gatufesten.
min magkänsla säger att det finns en risk för att det blir för mycket av det goda ikväll.
men vafan, man lever bara en gång och ikväll tänker jag leva fullt ut!
all in helt enkelt, även om jag egentligen bör ta det lite lugnt... hm.
ses i dimman

har även tagit ett stort steg idag, bara hoppas att det svaret jag vill höra är det som kommer nästa vecka. 
- får helt enkelt bara hålla tummarna för att turen är med mig!


david och pia

lugn hemma kväll med idol och tacos, mums! har även fått hälsat på kusinen för första gången, så liten och så söt. vill bara pussa och krama honom helatiden.. pia har även kommit för att stanna ett tag, även henne vill man bara pussa och krama helatiden! för er som inte redan listat ut det så är pia en vovve.

oron växer sig sakta större dag för dag..

puss ae

varför händer alltid något dåligt när det känns som allt går bra ?

oron blir till en klump i magen som växer för varje dag som går.

idag är första dagen på resten av ditt liv

idag är första dagen på resten av ditt liv, det gäller alltså att ge allt varje dag så man inte får en dålig start(?)
dagen började med ett besök hos tandläkaren, är alltid livrädd och blyg när jag kommer dit men lagom tills dom tagit bilderna har jag blivit den totala motsattsen. inga hål hade jag heller, känner mig väldigt stolt över att jag fortfarande inte fått mitt första! efter det bar det ut till grillby för lite träning och en god lunch med pernilla, riktigt bra dag! hoppas att även kvällen blir det.

puss ae


alla ska ut



en klassiker! Fick den skickad till mig för ex antal år sedan, har inte sätt den sedan dess då jag aldrig hittat den igen på youtube. men mot alla odds hittade vi den igen i förr går, eller ja robin gjorde! enjoy

dinner for three

middag med familjen! sen bär det av in till enköping och fröken pernilla marmbrandt och en handfull andra vänner. blir prat,skratt och vin! jag gillar't.
 
puss ae

fr3 gör succé

jag visste att gårdags kvällen skulle bli en succé, men kunde aldrig gissat att den skulle bli så bra! efter att vi lyckats hitta varandra på uppsala station bar det av mot närmaste restaurang för en bit mat och mycket prat. stackars våra bordsgrannar är de enda jag kan säga. då vi har en tendens att prata högt och i mun på varandra, lägg även till en hel del as garv - där har ni oss! efter det blev det förfest på frisersalong, med mer prat, skratt, alcohol och lekar. för vad är väl en kväll utan lekar? vid kvart i elva förflyttade vi oss till kalas, där vi skulle festa vidare. för mig blev det tyvärr bara en drink för att sedan börja röra mig hem. tack tjejer, ses om två veckor för halv 8 hos maria!


fem av fem toast
. ae
bilder kommer!


long time no see

Uppsala, here i come! long time no see, skulle man kunna säga.
ikväll blir det middag med en bunt av favorit tjejerna från klassen (i mitt huvud går vi fortfarande tillsammans, en vacker dag kanske även jag inser?) känns super att få träffas igen! efter middagen blir det nog något glas på ett av alla uppsalas ute ställen i hope, men mer en ett par glas blir det nog inte för min del, tyvärr. thats life as we know it!




 puss ae


RSS 2.0