lucka 24 - det här är kärlek för mig

kärlek är för mig min familj och mina närmaste vänner, de är dom som får vi att skratta och må bra. kärleken är vilkorslös och för dem skulle jag göra allt, skulle aldrig spela någon roll vad jag får tillbaka. mår inte dom bra mår inte jag bra!
 
kärlek för mig i annan form är när man skuttar på rosa moln, har ett ständigt leende fast klistrat på läpparna och man skulle kunna bryta benet och fortfarande känna att allt kändes helt okej. den sortens kärlek kan läka all smärta!

puss ae


lucka 23 - något jag längtar till

jag längtar;
.. tills pillan och jag åker till thailand.
.. tills jag och pappa åker till london.
.. tills jag får träffa mina älskade klasskompisar.
.. tills imorgon (julafton) för att få träffa släkten.
.. tills david blir större och jag kan lära honom spela handboll.
.. listan kan göras lång, men för att runda av det hela
- jag längtar tills varje dag, för varje dag bjuder på nya möjligheter.

 puss ae


lucka 22 - min första kyss

och då tolkar jag det som att jag ska skriva om min första riktiga kyss..

detta var för ex antal år sedan, en fredags kväll i belive. det var höst kallt.
och där på avsparks punkten på fotbollsplanen i alla dimma hände det. 

puss ae

lucka 21 - min önskelista

min önskelista; ifall någon känner för att köpa mig en sista minuten julklapp!
1. en telefon
2. presentkort på ikea
3. parfym
4. bestik
5. underkläder

och lite till jag inte kommer på just nu!

puss ae

lucka 20 - det här upprör mig

det finns mycket. men något som kan få mig riktigt irriterad hur glad jag en är, är när det känns som man blir tagen i andra hand. om det inte finns något bättre att göra, alltså när någon säger; kanske, får se, jag vet inte.. om man frågar om man kan göra något. då blir jag riktigt irriterad och ledsen. fast kasnke ska tillägga att det är okej att säga om det finns en anledning, för ibland vet man faktist inte direkt..

puss ae

lucka 19 - ett minne från skolan

måste nog faktiskt vara så tråkig att jag skriver dagen vi tog studenten, det var en dag full av lycka och sorg. den börjades kl 7 på morgonen, med att ta fotot. sen vidare för champange frukost i parken, så roligt att få sitta där med alla och bara prata om gamla minnen!

all the crasy shit we done those years,
toes will be the best memories.

puss ae

theres nothing left to say.

ligger fortfarande en dag efter.. men tankarna snurrar för mycket i hjärnan nu, dom gör frivolter och springer ärevarv. och då för att jag aldrig slutar förvånar mig själv, detta tyvärr inte alltid på ett posetivt sätt..

puss ae


lucka 18 - min favorit mat

den här är riktigt klurig.. med måste nog säga sallad, finns inget som jag kan bli så sugen på som just det och jag måste få min dos. annars skulle jag nog börjar slita av mig håret och bli galen!

puss ae

lucka 17 - min favorit serie.

så enkelt så enkelt, kan ju inte svara något annat en OC! det är en klassiker, har sätt alla säsonger minst 30 gånger och tycker fortfarande att det är lika bra. så varje gång jag blir sjuk åker boxarna fram igen och det blir dygnet runt maraton. skulle kunna beskriva det som att det är min drog, jag ser ett avsnitt och kan inte sluta förens jag sätt alla..



puss ae


sista minuten shoppning, typ.

jag vet att jag ligger efter med julkalendern, därför fick jag skriva lucka 15 & 16 lite snabbt nu. medans 17 får vänta till ikväll, för nu ska jag åka till västerås och inhandla de sista julklapparna!



puss ae


lucka 16 - vad får mig att gråta.

det finns två saker som kan få mig att gråta och det är om jag gör mig riktigt illa, eller om jag förlorar någon som står mig nära. det räcker med bara tanken på att göra det får att trårarna ska spruta ut ur ögonen! förmodligen för att det min absolut värsta mardröm..

puss ae


lucka 15 - vad får mig att le.

när jag får någon att skratta, eller kanske bara dra lite på smile banden. då ler jag för mig själv! jag älskar att försöka locka fram ett skratt hos människor, vilket är ganska viktigt med tanke på att vi skrattar för lite. som småbarn skrattar man ca 100 gånger på en dag medans man som vuxen skrattar i snitt 15 gånger per dag, vilket är alldeles för lite..

puss ae


friskis & svettis, jobbigt & roligt!

första passet på friskis avklarat, mycket roligare och jobbigare en jag trodde att det skulle vara. så imorgon vaknar man väl upp med en ordentlig träningsvärk, förhoppningsvis! hatar att träna utan att få det, känns som man inte gett allt då. nej nu blir det sängen så jag orkar upp och jobba i morgon och ladda för friskis torsdag & fredag, all in - nu jävlar!



så här såg jag och karro ut idag, nästan..

puss ae

lucka 14 - vem ska skulle vilja byta plats med för en dag och varför.

jag skulle kunna tänka mig att vara president obama, för att få känna på hur stort ansvar det är att styra ett land som usa. men tror inte att det skulle vara en speciellt rolig dag, tror snarare att det skulle knäcka en.. så istället skulle jag vilka vara en skådespelare, inte en som gör komedier eller draman. utan en action så man kan få göra lite stunts osv. så kanske, angelina jolie. tomrider, mr&ms smith eller wanted? skulle även vara roligt att få känna på hur hennes liv är när hon inte jobbar. då tänker jag på hur det är att ständigt vara följd av paparazzis, fans, gå på rödamattan osv.. tror det skulle få bli en lång dag om jag ska lyckas hinna med allt.
skulle jag byta prats med någon i sverige för en dag skulle jag vilja byta plats med carina berg, när hon filmade berg flyttar in hemma hos gunde svan. tror det var en kul och utmanande dag!

finns så många fler personer jag skulle vilja byta plats med för en dag, bara för att få se hur andra lever. men det här är vad jag kan komma på just nu.

puss
ae

allt och ingenting, ingenting och allt

tisdags dejten fick denna vecka bli en måndags dejt, eftersom att jag i morgon kväll ska köra mitt första pass på friskis (kommer bli stört jobbigt, aldrig varit så otränad som jag är nu) ville inte heller vara ensam med mina tankar ikväll.. så nu sitter jag och skriver här medans pill klär julgranen. vilket känns helt fel, det gör man dagen innan julafton. iaf i våran familj så gör vi så.. men alla har vi olika traditioner antar jag?

 måste även tillägga att det ska även bli grymt att få vara ledig i morgon efter att ha jobbar en veckan i sträck. det är jag värd!


snygga tjejer, japp! bild från i sommras.







puss ae


lucka 13 - en ny bild och 10 onödiga fakta.



tio saker du förmodligen inte visste om mig och förmodligen inte kände något behov av att veta.

here we go;
1.
Jag är mörkrädd och är jag själv måste jag sova med en liten lampa tänd.
2. Jag är egentligen blond, men har färgat mitt hår brunt de senaste 7 åren.
3. Jag gråter endast till en film, som visas varje jul som handlar om en pappa som dör och kommer tillbaka som en snögubbe som i slutet smälter. då kan jag inte få stopp på tårarna..
4. Jag börjar omedvetet sjunga när jag gör något jag tycker är långtråkigt.
5. Mina händer skakar alltid och får alltid frågan om jag fryser.
6. Den äckligaste drickan jag vet alla kategorier är öl.
7. Mina favoritbarn filmer är balto, den lilla sjöjungfrun och pippi.
8. När jag var liten kunde jag snövit (ljudboksvariationen) utan till med de olika rösterna.
9. En av mina största drömmar som liten var att få spela handbolls VM och springa ut på planen i ett fullsatt globen.
10. det bästa jag vet är att kura in sig under 1000 filtar i soffan men när jag ska sova måste det vara riktigt svalt.

puss ae

some will win, some will lose. - oh, the movie never ends, it goes on and on and on and on..

Att åter uppleva gamla minnen och få samma
känsla i kroppen igen som man hade då är inte lika roligt
när känslorna man återupplever är saknad och svek..

puss
ae


lucka 12 - min tro.

jag kan inte säga att jag har någon speciell tro på någon speciell religion. jag tror att det finns någon som vakar över oss, eller jag vill tro att det finns det - någon som ser till att vi klarar oss här i livet. och eftersom man under alla år fått lära sig om kristendomen så skulle jag beskriva det som gud eller en skydds ängel. men vad vet jag inget är bevisat och inget är heller motbevisat! bara vad jag tror.. 

men det jag verkligen tror riktigt starkt på är karma - what ever comes around goes around comes around, behandla andra som du vill bli behandlad själv. you name it, men jag tror att de du gör mot andra posetivs eller negativt kommer du en vacker dag få tillbaka på ett eller annat vis. så det gäller att tänka först och handla sedan, inte viseverse..

thats what i put my trust in, puss
ae

lucka 11 - tre saker att göra innan jag dör.

den här är svår, finns så mycket man vill göra och vad man en skriver kommer man komma på något annat man hellre vill sen. men det jag just nu vill är;

1
jag vill ta mig till usa - miami och new york ligger högst på listan men vill egentligen se allt, iaf nästan. skulle vara häftigt att ta en road trip genom hela usa, så man inte bara ser storstäderna. min dröm är även att få besöka restaurangen från OC, men tyvärr är den ju inte värklig.. det är en dröm som enbart kommer förbi en dröm.
 
2 jag skulle vilja åka till västinden och seglar med mor, far, johan, åsa och lill kusin david. få besöka olika öar och vara ute på öppna havet, finns ingen gång man känner sig så fri som när man seglar!

3 jag vill vara kär igen, känslan av att vara kär toppar alla känslor. helt klart! när det känns som man skuttar på små rosa moln och att nästan ingenting kan ta leendet från ens läppar. att få ha ett par armar runt sig när man sover och känna att man hittat rätt! vem vill innerst inne inte det?

kanske tråkiga, men det är var jag vill just nu !



puss
ae


5 + fredag?

första arbetsveckan på salongen är avklarad, kul med nya människor helatiden. tråkigt att inte alla är lika pratglada bara .. tyvärr blir det ingen riktig helg för mig då jag jobbar både lördag och söndag så alla helgens planer gick i botten, tråkigt men skönt med lite extra cash nästa partykväll! nu bär det av på middag till farbror och åsa, sen blir det en sväng till enköping för att kolla in andreaz och fredriks lägenhet. kan inte bli annat en spännande med dom två i samma lägenhet på heltid! 



puss ae

lucka 10 - bästa platsen på jorden.

thailand. eller ja utomland överhuvud taget där det är varmare en i sverige!
värmen, solen, vattnet, strandenallt är helt underbart.
och känslan att komma hemifrån under en period och släppa sitt vardagliga liv helt och hållet.
att få se och uppleva ett nytt land, en ny kultur. få uppleva saker man aldrig upplevt förut och aldrig trodde man skulle få uppleva. 

som att..
..simma genom ett stim av nemo fiskar så man inte ser något annat.
..att flyga paraglyding.
..dansa nätterna långa på en bardisk med ett helt dansgolv överfullt av folk nedanför en.
..snorka med hajar.
..äta högt upp i bergen i spanien med utsikt över staden och vattnet.
..thaibingo
..natt(halvnaken)bada i alanya.
..festival i thailand, som gick ut på att man skulle lämna allt dåligt bakom sig.

you name it, alla har vi olika minnen men dom ger oss alla samma sak - ett leende.
dessa minnen kanske inte låter speciellt märkvärdiga när man läser dom, men ibland är de inte de största minnena som betyder mäst.

Puss ae


lucka 9 - 2000 kr rikare?

om jag hittade 2000 kr på gatan.. 
är svårt att veta endå, jag vill säga att jag skulle lämna in dom till polisen. men skulle jag verkligen det om jag hittade 2000 kr på gatan utan att de låg i en plåmbok eller nått?! tveksamt va..
men skulle jag inte göra det skulle jag förmodligen hoppa av lycka först, kanske lägga undan en del. sen skulle förmodligen resten gå till att köpa något nytt klädesplagg och annat smått och gott samt att bjuda på lite alcohol. alltså kan man sammanfatta de till att det skulle bli lite mer vardags lyx. 
får nästan lite ångest nu, när jag inser vad jag skulle göra med dom..



puss ae


lucka 8 - att beskriva sig själv i ord är svårt



Amanda fröken Eklund
, hade jag svarat och du frågade om mitt namn när jag var vid 5 års ålder. Jag är utbildad frisör och gjorde min första dag på salong igår, vilket känns underbart! Jag är en utåtriktad person som gillar att träffa nya människor, så länge dom inte är otrevligt förståss. då kan stubinen tyvärr i vissa lägen vara för kort.. som barn var jag en ängel och drog jag minsta lilla lögn fick jag ont i magen, nu förtiden är jag inte lika mycket av en ängel men det magonda kommer fortfarande. 
Som liten var jag en handbolls freak, detta började tyvärr växa bort vid 13 års ålder när jag som de flesta andra insåg att det var ganska roligt att festa och umgås med vänner. så nu förtiden är de det som gäller!
jag älskar att resa och har en så långe hunnit med de skandinaviska länderna, samt grekland, spanien, turkiet och min absoluta favorit thailand! har planer på att de närmaste 5 åren ta mig tillbaka till thailand samt besöka usa och inte att förglömma, en partyrunda till alanya igen!

puss ae 


en lucka för varje dag.

kanske är lite sent, men eftersom blogg torkan kommit och slagit till rejält är tanken att en julkalenderska hjälpa mig lite på traven. samtidigt kanske ni får veta något ni inte redan visste?

Dag 8 - Om mig

Dag 9 - Om jag hittade 2000 kr på gatan..
Dag 10 - Bästa platsen på jorden
Dag 11 - Tre saker jag ska göra innan jag dör

Dag 12 - Min tro
Dag 13 - En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 14 - Någon jag vill byta liv med för en dag & varför

Dag 15 - Det här får mig att le

Dag 16 - Det här får mig att gråta
Dag 17 - min favorit tv serie
Dag 18 - favoritmaträtt

Dag 19 - Ett minne från skolan

Dag 20 - Det här upprör mig
Dag 21 - Min önskelista

Dag 22 - Min första riktiga kyss
Dag 23 - Något jag längtar till

Dag 24 - Det här är kärlek för mig


RSS 2.0