Hard work work

jag vill jobba hela midsommar helgen! - ja det var precis mina ord till min chef förra veckan. tänkte att jag jobbade ju det förra året och hade roligt endå. den enda jag inte kunde var att dricka, så ja varför inte i år igen?!

jag får bittert äta upp dessa ord nu, jag vill också festa som om det inte fanns någon morgon dag, jag vill också ha fem kamp.. just nu iaf, men jag kommer vara nöjd över mitt beslut när lönen kommer! se allt från den ljusa sidan

fick även mitt schema i veckan fram till v 30. insåg ganska fort att jag har en enda ledig helg, jobbar jag inte både lördag och söndag jobbar jag en av dem.
men ska tacka gudarna för att min hel lediga helg är över gatufestivalen, YES!  då blir det fullt ös medvetetslös, så jag inte är sugen på en månad sen. är det nu man ska säga; önska mig lycka till ?

over and out ae


för idag är det elins dag..

.. inte bokstavligt menat.

men dagen handlar enbart om henne, för idag var det dags för elins "kidnappnig" mycket kul för mig och pernilla men mindre kul för elin.. nejdå kul för henne också.
det blev 7 kamp.

skjutning; amanda vann

bowling; amanda vann

hinderbana; amanda vann

snurrsnurr; elin vann

det ser ljust ut för mig förtillfället men kvällen är inte över en.. 3 grenar återstår och allt kan hända!!

over and out ae
ps. pillan säger att den är hennes grenar kvar, men sen när kunde hon supa och sjunga? ds.


FR3, brudar brudar brudar, alla gillar brudar!

dagen vi väntar på sen vi började lekis är snart kommen, bara några timmar kvar sen tar vi studenten!!
det är blandade känslor, - lättnad, sorg, lycka.
ja, jag vet helt enkelt inte om jag längtar lika mycket (även om jag ser fram emot det) som jag gjort förut..
vad kommer hända nu, vad vill jag göra med resten av mitt liv? jag har nu möjligheten att välja det själv, vilket är skrämmande och skönt.
men den tanken som förmodligen är jobbigast är hur jag ska klara mig utan min underbara klass? alla bor så långt ifrån varandra så chansen att man ska springa på varandra ute på krogen eller stan är minimal..
så kan någon svara mig hur det här ska lösa sig, - personerna som varit en så stor del av mitt liv i 3 år, ska dom bara försvinna nu?

men jag vet att jag iaf kommer få en sista fantastisk dag i morgon med alla, vilket får mig att längta efter att klockan ska ringa i morgon bitti! Tror nog faktist att jag kommer fälla en tår i morgon också, det känns så nu i vilket fall.. men ni ska veta brudar, jag kommer sakna er!


RSS 2.0